Paardentandarts Amersfoort
omdat uw paard het waard is

Paardentandarts en Paardenarts Melle uit Amersfoort 

Mijn naam is Melle van Schaik vader van twee kinderen en getrouwd met Amanda, als gezin wonen we in Hoogland. In 2013 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na vele omzwervingen in binnen en buitenland heb ik mijn passie gevonden als  paardentandarts en paardenarts in Amersfoort Hoogland.  Voor meer informatie over mijn loopbaan klik hier


dierenarts melle tandheelkunde bij het paard aan het uitvoerenDierenarts voor paarden

 

logo paardentandarts Amersfoort


Ik ben als paardentandarts en  paardenarts in Amersfoort Hoogland gevestigd. Als paardenarts kan ik met mijn kennis het functioneren van het hele dier beoordelen. Tevens ben ik als dierenarts  bevoegd om paarden te sederen en medicijnen voor te schrijven. Ik ben ook gecertificeerd voedingsconsulent voor paarden.


paarden in de bergen


Indien u overige vragen heeft over de gezondheid van uw paard of onderzoek of behandeling wenst  is dit altijd mogelijk. 


E-mailen
Bellen
Map