Paardentandarts Amersfoort
omdat uw paard het waard is

Gebitsbehandeling


Wij streven ernaar om op een professionele manier gebitsbehandeling op locatie te verzorgen. Dit doen met professionele elektronische apparatuur. In de meeste gevallen is het voor het paard en voor het goed uitvoeren van een behandeling een meerwaarde om het paard licht te sederen. Iedere handeling en behandeling gebeurt in goed overleg. 

We beginnen altijd met een goed mondinspectie, hierbij maken we gebruik van een endoscoop. Dit is een camera die alle kiezen in beeld kan brengen. De mondinspectie is gratis. Aan de hand van de inspectie maken we samen met de eigenaar een behandelplan.


Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging Voor Gebitsverzorging bij het Paard (NVVGP). Deze verenging heeft o.a. als doel om de gebitsverzorging van het paard naar een hoger niveau te brengen. Dit doen we door gebitsverzorgers en dierenartsen beter te laten samenwerken en door kennisuitwisseling. 

 

logo nvvgp


 

Overige behandelingen

Wij kunnen ook vaccineren en ontwormen. Indien u overige vragen heeft over de gezondheid van uw paard of een andere behandeling en medicatie wenst is dit altijd mogelijk. 

E-mailen
Bellen
Map